Gå en intensivkurs för körkort hos oss - Anmäl dig redan idag!

Är det dags att uppfylla drömmen om ett bilkörkort? Anmäl dig idag till vår intensivkurs för bilkörkort här i Stockholm redan idag. Nyfiken? Läs vidare här!

Uppfyll drömmen och ta körkort!

Har drömmen om att ta ett körkort funnits ett tag, men du har inte riktigt tagit steget för att uppfylla drömmen? Du har börjat på en körskola men sedan har det bara runnit ut i sanden. Känner du igen dig? Nu har du chansen att inom några veckor få ditt körkort i handen!

Anmäl dig till någon av våra intensivkurser för bilkörkort och du har möjligheten att ta ditt körkort inom en till tre veckor. Sedan kan du ta bilen och ta dig runt i Stockholm utan att behöva förlita dig på att bussen eller tunnelbanetåget kommer i tid. Du slipper trängas med andra, det blir enklare att storhandla, samtidigt som det blir bekvämare för dig. 

Våra intensivkurser varvas med att praktisk körning i trafik varvat med teori om det finns behov för det. Det är en viss fördel om du har vissa förkunskaper, eftersom det gör att kursen kan bli ännu mer intensiv och produktiv. Skaffa dig ett körkort effektivt och snabbt för att få körkunskaper som kommer ge dig massor av glädje i framtiden. 

Hur snabbt tas bilkörkortet?

Visserligen funkar det med att endast gå vår intensivkurs, men då finns risken att det kan ta några ytterligare veckor innan du klarar körkortet. Det är en stor fördel om du under utbildningen passar på att även övningsköra privat för att maxa körkunskaperna. Vid vanlig körkortsutbildning är rekommendationerna att du kör mellan två och tre körlektioner varje vecka. 

Vid en intensiv utbildning får eleverna i princip heldagslektioner som varvas med teori och med riskutbildning som bland annat inkluderar körning på halkbana. Detta gör att du har möjligheten att vara redo för uppkörning inom en till tre veckor. Självklart individanpassas varje kurs utifrån varje deltagares förutsättningar och önskemål. Du kommer få tillgång till alla de hjälpmedel och verktyg som krävs för att du ska lyckas ta ett bilkörkort, samtidigt som vi finns som ett stöd under hela din utbildning. 

För vem passar vår intensivkurs?

Våra intensivkurser för bilkörkort passar för dig som tidigare har börjat en utbildning för körkort. Du bör alltså ha vissa grundläggande förkunskaper så som att starta och stanna bilen, klara av att växla, krypköra, backa och starta i en backe. Dessutom bör du också ha kunskaper av att kunna parkera och vända bilen. Har du dessa förkunskaper kan du anmäla dig till vår intensivkurs på vår körskola i Stockholm. 

Har du inte de tillräckliga förkunskaperna för att delta i en utbildning som sker effektivt och smidigt? Vi erbjuder dig den hjälp du behöver för att nå de kunskaperna som krävs för att påbörja intensivkursen, och ser till att du är väl förberedd inför starten!

Därför är vår intensivkurs verkningsfull

Våra trafiklärare har flera års erfarenhet av att utbilda människor att ta körkort. Vi har kommit fram till ett koncept där vi på mycket kort tid lär dig att köra en bil. I vår intensivutbildning får två elever vara i bilen på samma gång och turas om åka med i och manövrera bilen, tillsammans med någon av våra trafiklärare. Konceptet gör att du och den andra eleven lär er hur olika trafiksituationer ska hanteras. I slutet av kursen kommer ni vara redo för utbildningskontrollen och rustade för en uppkörning hos Trafikverket.